1. Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizualizarea, vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.lunasolai.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorul site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de S.C. TAF PRESOLIL S.R.L., se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

Administratorul acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină referitoare la termeni și condiții de utilizare de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens, vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.lunasolai.ro

 

2. Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra colecteaza datele personale in vederea expedierii produselor si propriilor materiale informationale, promotionale si publicitare catre clientii sai.

Prin crearea unui cont utilizator in cadrul site-ului shop.lunasolai.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. TAF PRESOIL  S.R.L. si ulterior arhivate in servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastra personale se face atat in scopul inlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastra viitoare, cat si in scopul desfasurarii de catre societatea noastra de activitati de marketing direct. 

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastra.

3. Pretul

Preturile afisate in cadrul site-ului shop.lunasolai.ro sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, SC TAF PRESOIL SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul shop.lunasolai.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate. In acest sens va informam ca, in cadrul procedurii de inregistrare a comenzilor dumneavoastra, veti fi redirectionati catre site-urile colaboratorilor nostri in vederea colectarii datelor necesare platii.

Platile dumneavoastra vor fi procesate de catre colaboratorii nostri. In acest sens va informam ca refuzul comunicari datelor cerute de catre acestia pentru efectuarea platilor va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastra.

4. Livrarea produselor

S.C. TAF PRESOIL S.R.L. se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 48 de ore lucratoare de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

5. Returnarea/schimbul marfurilor

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

Clientii shop.lunasolai.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii,  vom inapoia contravaloarea comenzii intr-un cont bancar pe numele persoanei care a facut comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobata initial de catre un operator, programul de lucru pentru returnari este de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 16:00
In acest caz cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore lucratoare de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor comandate.
In acest caz taxele de transport pentru prima shimbare a produselor este suportata de firma S.C.TAF PRESOIL S.R.L., urmatoarele shimburi vor fi suportate de catre client. 

 

6. Limitari

In vederea efectuarii platii aferente produselor comandate, veti fi redirectionat automat catre site-urile colaboratorilor nostri, in cadrul procesului de inregistrare a datelor si comenzilor dumneavoastra. SC TAF PRESOIL SRL nu isi asuma raspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, inregistrarea, utilizarea acestor site-uri. In acest sens va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor respective.

SC TAF PRESOIL SRL incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului  este completa sau total lipsita de erori. De asemenea SC TAF PRESOIL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

 

7. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului shop.lunasolai.ro  este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al S.C. TAF PRESOIL S.R.L. a oricaror elemente apartinand site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.

Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor.  Societatea nu confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web. 

 

8. Informatii, comunicari

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e mail: shop@lunasolai.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.