Această politică de confidențialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului  https://lunasolai.ro și explică modul în care se folosesc și protejează informațiile tale personale.  Această politica de confidențialitate nu se aplică terților, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terțe își desfășoară politica de confidențialitate proprie, pe care îți recomandăm să o citești.

Datele de contact pe care decideți să ni le funizați sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din România și sunt folosite ca atare.

Datele furnizate de tine în cursul navigării pe acest website prin intermediul formularelor online,  formularelor de comandă sau alte modalități, pot fi folosite de https://lunasolai.ro și sunt prelucrate în scopul promovării și îmbunătățirii serviciilor noastre. Datele tale cu caracter personal nu vor fi dezvăluite unei terțe părți, exceptând situațiile legale.

Dacă dorești înlăturarea datelor tale personale din înregistrările noastre (cu excepția situațiilor unde, din motive legale, trebuie păstrate – exemplu facturi emise) poți să soliciți acest lucru printr-o cerere scrisă sau printr-un email.