De data aceasta, “eroul” gamei noastre este uleiul de nuca obtinut prin presare la rece care a fost evaluat de iTQi (Institutul de Calitate si Gust de la Bruxelles), recunoscut Superior Taste Award si recompensat cu doua stele de aur ( Two Golden Stars Award).

Premiul – Superior Taste Award – este o recunoastere internationala unica si se bazeaza pe testarea in orb (fara a se cunoste identitatea produsului – denumire, producator, eticheta etc), efectuata de catre bucatari si somelieri, experti in gust calitate, cu stele Michelin si leaderi de opinie din 15 state.

Recunoasterea este cu atat mai importanta/emotionanta pentru noi cu cat Luna Solai luat nastere si continua sa se dezvolte intr-un cadru de familie in care pasiunea, respectul fata de produs si consumatorul sau sunt cele mai importante.

Similar cu celebrul ghid Michelin in gastronomie, ITQI nu organizează un concurs, ci o evaluare/recunostere de produse pe baza meritelor proprii. Numai produselor care au primit o notă mai mare de 70% se va acorda distinctia “Superior Taste Award” cu una, două sau trei stele de aur.

Acest premiu este doar o confirmare oficială a ceea ce noi știam deja. Dincolo de gust și de valorile nutriționale ale acestui ulei, mai există alte valori, cel puțin la fel de importante, din care rezultă calitatea lui: pasiunea și experiența noastră, dedicarea, respectul față de produs și față de voi, cei care îl consumați.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o până acum. Chiar dacă degustarea o veți face cu ochii închiși, ca să simțiți mai bine gustul, ne vom asigura mereu că încrederea în noi nu va fi deloc oarbă, ci una mereu fondată și certificată.

“Familia” Luna Solai 03.06.2016